ȘI TOTUȘI, SĂ NU IGNORĂM CANTONAMENTUL TRADIȚIONAL ”VALEA cu PEȘTI”!

Ministagiul din februarie a adunat 34 de membri ai Școlii QITAKY în minunata locație Valea cu Pești. Am primit cu toții bimnecuvântarea Divină a unor zile îmbrăcate în haina imaculată a iernii, ca și în cerul însorit al primăverii. Aerul curat - nu există sursă de poluare pe o rază de circa 35 km - energia bogată a zonmei și pofta de mișcare în mijlocul superb al naturii înconjurătoare ne-au readus tuturor bucuria deplină a vieții, așa cum ne-a dăruit-o Creatorul.

De aceea, ne-am convins că este cazul să reluăm ideea cantonamentului de început de an, în acest colț de Rai, chiar dacă ar fi într-o perioadă în care aici se îngemănează iarna cu primăvara.: 20 - 27 martie.

Ospitalitatea deosebită a gazdelor noastre este un motiv în plus să venim la Valea cu Pești cu inima deschisă și cu bucuria de a fi primiți ca în mijlocul familiei.

În plus, distanțați de viața închisă din orașe - impusă de restricțiile pandemiei - ne vom simți pentru, o săptămână, din nou liberi și vom respira din plin aerul proaspăt și sănătos al lacului Vidraru și al munților care îl străjuiesc. cei care încă mai lucrează de acsă vor putea să îmbine programul nostru cu cel al joburilor lor.

Grăbiți-vă să vă faceți rezervări de camere! Folosiți e-mail valeacupesti@gmail.com, sau telefoanele 0747 11 99 04, 0747 11 99 01. Solicitați ce tip de cameră doriți și precizați că faceți parte din Grupul QITAKY, sau din grupul Dr. Florea.

Costurile de sejur sunt următoarele:

  • Cameră dublă……………………………….250 lei/zi/pers = 1750 lei/pers/sejur
  • Cameră single………………………………300 lei/zi/pers = 2100 lei/pers/sejur
  • Garsonieră…………………………………..530 lei/zi = 3710 lei/sejur

Taxa de antrenament pentru toată perioada este de 450 lei/pers.., pe care o veți putea achita direct în prima zi de cantonament, sau online în contul SC QITAKY-QIGONG SRL deschis la ING Bank Agenția 5516 Unirii, IBAN RO89INGB0000999906387438.

Vă aștept cu multă bucurie,

Adrian FLOREA

Mare Maestru Internațional de Qigong

SIFU 2 - Asociația Nord Americană de Qigong și Arte Marțiale

Doctor de Medicină Naturală (WONM)

Doctor în Servicii Umanitare(WONM)

Maestru Feng Shui

No Comments Yet.

Leave a comment