UN PROIECT FRUMOS: JAPONIA 2019

Dragi practicanți și simpatizanți ai Școlii QITAKY-QIGONG,

Toamna anului 2019 ne va capta atenția, din nou, asupra Țării Soarelui Răsare: Japonia.

Cea mai importantă organizație din lume în domeniu – alături de Federația Mondială de Qigong – și anume Forumul Mondial de Qigong, Medicină Tradițională și Arte Marțiale, cu sediul la Tokyo, ne-a adresat recent invitația oficială de a participa la cea de a 6-a ediție a Conferinței Mondiale de Zen, Arte Marțiale, Medicină Tradițională, Qigong și I Ching, totodată a 4-a ediție a Forumului Mondial de Qigong – maifestări de înalt prestigiu.

Marele Maestru Qin Xiping, Președinte-fondator al Forumului, precum și al All Japan Shaolin Temple Qigong Assotiation, principalul organizator al manifestării, ne așteaptă cu multă bucurie să revenim la National Olympics Memorial Youth Center(Tokyo).

Prezența Școlii QITAKY-QIGONG la acest important eveniment este o onoare pentru noi, dar și o obligație morală, în contextul în care, la ultimele trei ediții, am fost cotați la cel mai înalt nivel. Această manifestare are loc o dată la 3 ani. Încă din 2010, școala noastră a primit toate onorurile cuvenite celor ce dovedesc contribuții excepționale la dezvoltarea disciplinei milenare Qigong. Mai mult: la ultima ediție(2016), pe lângă diplomele pentru merite excepționale în dezvoltarea Qigong-ului, am primit și diploma prin care am fost învestit în funcția de Director Onorific al Forumului pe perioada ce se va derula până la ediția din 2019.

În consecință, am hotărât să împărtășim această bucurie și cu aceia care simpatizează cu valorile școlii noastre!

VĂ INVITĂM SĂ VĂ ALĂTURAȚI DISCIPOLILOR QITAKY-QIGONG ÎN PARTICIPAREA LA FORUMUL MONDIAL DE QIGONG

Multe alte școli care vin la o astfel de manifestare, vin atât cu practicanți de-ai lor, dar și cu susținători. De ce nu am face și noi la fel?!

O asemenea întreprindere ar putea fi răsplătită prin faptul că, după cele 3 zile de participare, vom efectua un traseu turistic interesant, personalizat pentru grupul nostru.

Mulți dintre cei care au vizitat insulele nipone au făcut – ca și mine – afirmația: Japonia este o altă planetă! De aceea, mai toți și-au dorit să revină și să mai revină…

Așadar, vom pleca în ziua de 19 Septembrie, 2019 din București și ne vom întoarce pe 3 Octombrie. În curând, vă vom putea comunica planul de călătorie și toate celelalte amănunte, în funcţie de înţelegerile cu agenţia de turism cu care organizăm deplasarea.

Așteptăm înscrierile la cabinetul nostru din str. Dr. Iuliu Barasch 12, interfon 1, ap.1, sector 3, sau la telefoanele:

0744 985 006

0722 243 008

0723 651 153

până la 31 Octombrie 2018. Locurile sunt limitate la maximum 20 persoane.

Cu toată stima,

Adrian FLOREA - Mare Maestru Internațional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment