ALCHIMIA SUFLETULUI DE CRISTAL – STAGIUL DE IARNĂ QITAKY-QIGONG, PE TRANSFĂGĂRĂŞAN

Vă invităm să vă bucurați de o terapie completă și înălțătoare a trupului și a sufletului la cantonamentul nostru din perioada 3 – 10 Ianuarie, 2024.

Vom fi cazați în superbe camere – cu tot confortul – în Hotelul ”Valea cu Pești”, care ne va asigura și toate cele 3 mese zilnice la tarifele următoare:

  • - camera dublă (2 pers) = 750 lei/cam dublă/zi - cazare cu pensiune completă
  • - camera single (1 pers) = 570 lei/cam single/zi - cazare cu pensiune completă
  • - garsonieră (2 pers) = 780 lei/garsoniera/zi - cazare cu pensiune completă
  • - apartament (2 pers) = 800 lei/apart/zi - cazare cu pensiune completă

Suplimente pentru copii:

  • copii sub 14 ani = 230 lei/zi/loc suplimentar - cazare cu pensiune completă
  • copii peste 14 ani = 290 lei/zi/loc suplimentar - cazare cu pensiune completă

Aceste plăți se pot face direct la recepția hotelului inclusiv cu card, precum şi cu tichete de vacanţă sau în numerar la hotel.

Taxa de participare la programul nostru de Qigong (antrenamente dimineața și seara) este, la fel ca și în ultimii 5 ani: 450 lei/pers/sejur, indiferent de perioada de participare. Veți primi și bonus câteva seminarii – informații inedite, explicații, vizionări de filme documentare - înaintea prânzului.

Proramul de activitate:

7.00 ………….antrenament de dimineață(în sală);

8.30 …………..mic dejun;

10.30 …………antrenament afară(taijiquan + culegere energie de la copaci, pe malul lacului)

12.00 …………seminar teoretic, o dată la 2 zile;

18.30 …………antrenament de seară(în sală).

aceastăRezervările de camere se pot face direct prin e-mail: valeacupesti@gmail.com, cu precizarea că faceți parte din Grupul QITAKY, precum și cu formularea de genul: doresc rezervarea camerei nr. X, sau doresc rezevarea unei camere duble, la etajul Y, cu vedere spre lacul Vidraru… Imediat după obținerea rezervării, anunțați-ne prin telefon/SMS/Whatsapp/e-mail, pentru a avea evidența participanților.

Astfel, vă oferim ca termen final de înscrieri date de 15 decembrie 2023. Dar, cu cât veți face rezervările mai repede, cu atât veți crește șansele de a obține o cameră cu vedere către lac.

Înscrierile se fac la sediul cabinetului nostru din str. Iuliu Barasch nr.12, ap.1, interfon 1, sector 3, tel. 0723 651 153, sau 0744 985 996. La înscriere se va achita taxa de participare. Aceasta poate fi plătită și prin transfer bancar către SC QITAKY-QIGONG SRL, la ING Bank, Agenția 5516 Coposu, București, cod IBAN : RO89INGB 0000 9999 0638 7438.

Transportul se face cu mijloace proprii. Dacă se alcătuiește un grup de minimum 12 persoane, putem închiria un microbuz care să asigure transport dus-întors.

Vă așteptăm cu drag și cu farmecul aerului proaspăt al Transfăgărășanului.

Adrian FLOREA

No Comments Yet.

Leave a comment