CANTONAMENT DE VARĂ ÎN GRECIA, LEFKADA

Începe să devină o tradiţie a şcolii QITAKY : primul cantonament de vară să fie petrecut pe ţărmuri mediteraneene. Anul 2019 ne va  duce pe insula Lefkada din vestul Greciei, între apele Mării Ionice.Ne aşteaptă Hotelul "Porto Lygia", situat pe malul mării, cu o frumoasă plajă orientată spre Răsărit, astfel încât să nu ratăm obişnuitul nostru exerciţiu de culegere de energie de la Soare, în timp ce se ridică dintre ape.

O piscină spaţioasă, în aer liber - cu o secţiune specială pentru copii - ne va încânta, alături de combinaţia de peisaj montan cu aceea a mării de un albastru cuceritor.

Dacă doriţi să vă alăturaţi grupului nostru la cele două şedinţe zilnice de exerciţii de sănătate Qigong, precum şi la celelalte activităţi cu aspect turistic şi spiritual, vă aşteptăm la înscrieri. Termenul limită este 27 martie.

Preţul pentru cazare & mic dejun, 7 zile, la cameră dublă este de 625€/pers. Camera în regim de single costă 740€. Preţurile includ transportul cu avionul şi transferul aeroport-hotel-aeroport,

Taxa de participare la programul de exerciții Qigong de sănătate este de 100€/pers.

Facilitati hotel: grădină, terasă, piscină în aer liber, piscină pentru copii, cameră de bagaje, închirieri auto, încălzire, aer condiționat.
Oaspeții pot incepe ziua cu micul dejun servit în sala de mic dejun de lânga mare. De asemenea, aceștia pot savura băuturi și mese ușoare la snack-barul hotelului.
Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil în întreaga clădire.
Proprietatea oferă parcare privată gratuită.Facilitati camere: Toate camerele au vedere la mare, grădină sau munte. Sunt luminoase si se deschid spre un balcon privat, au un decor simplu dar elegant, cu paturi din fier forjat. Acestea sunt echipate cu aer condiționat, TV cu plasmă, frigider și uscător de par.
Servicii incluse:
 Transport Avion Bucuresti - Preveza Bucuresti - Preveza/Lefkada
Plecare: 24.06 19:30 - 24.06 20:10
 Taxa aeroport BUH
 Transport Avion Preveza - Bucuresti Preveza/Lefkada - Bucuresti
Plecare: 01.07 20:50 - 01.07 22:25
Transfer aeroport - hotel - aeroportInvităm să ni se alăture oricine dorește să îmbine o vacanță relaxantă la malul Mării Ionice, în mediul tradițional grecesc, cu cu exercițiile de sănătate QITAKY-QIGONG pentru toate vârstele, sub îndrumarea unuia dintre Marii Maeștri Internaționali de Qigong. O vacanță activă, din care vă veți întoarce mai sănătoși, mai instruiți in tehnicile de a vă proteja sănătatea și cu forțe proaspete până la următorul concediu de vară. Nu trebuie să știți neapărat ceva despre acele exerciții. Vă veți integra cu ușurință grupului nostru.Înscrieri și informații suplimentare se fac până pe 7 martie, 2019, la telefon:0744 985 0060722 243 008

0723 651 153

Conform cerințelor agenției  MAGIC HOLIDAY, serviciilor turistice se va face astfel:

  • Minimum 30% - la momentul rezervării
  • Minimum 30% - până la 31 martie
  • restul, cu o lună înainte de data începerii programului turistic.

Vă așteptăm, în timpul cel mai scurt.

Cu drag,

Adrian FLOREA  -  Mare Maestru Internațional de Qigong, Specialist în Medicină și Nutriție Tradițională Chineză.

No Comments Yet.

Leave a comment