CANTONAMENT DE VARĂ – JUPITER 2019

Am ales perioada 24 august - 1 septembrie, pentru a continua tradiția cantonamentelor noastre de vară. Programul nostru îl aflaţi chiar de aici.

DESPRE COSTURI
Cazarea se face la oricare dintre hotelurile din stațiunile Jupiter şi Cap Aurora. De pildă, la hotelul CAPITOL, din Jupiter, prețul unei camere duble: 262 RON/noapte,  cu micul dejun inclus . Altfel spus: 131 RON/pers/zi. Dar, puteți alege oricare alt hotel din zonă, cât mai aproape de cel mai sus menționat. Antrenamentele se vor desfășura pe plaja din dreptul hotelului CAPITOL.

La sosirea în stațiune, vom avea o întâlnire în holul hotelului susmenționat, la ora 14.00, pentru a vă comunica datele privind organizarea cantonamentului.

Taxa de participare la programul de cantonament de 8 zile: 400 RON/pers.
Așadar, un participant care dorește să ocupe o cameră dublă la partaj, va cheltui pentru un cantonament complet: 1048(cazare) + 400(canton.) = 1448 RON.
Desigur, cei ce doresc să participe la cantonamentul nostru pot veni însoțiți de copii sau alte rude care să le faciliteze prezența la programul nostru, fără a fi obligate să plătească taxa de cantonament pentru aceste persoane.

Ultimul termen pentru înscrieri și plata taxei de cantonament : 31 Iulie, 2019.

Dar, puteți începe, de pe acum, să vă faceţi REZERVĂRILE DE CAMERE direct cu reprezentanta companiei LITORALUL ROMÂNESC - Loredana Bucur - la telefonul 0729813014.  Este suficient să spuneți că faceți parte din "Grupul Qitaky"- prof. Adrian Florea și, apoi, să vă exprimați opțiunile pentru tipul și amplasarea camerei/apartamentului, la oricare dintre hotelurile disponibile în zonă. De îndată ce veţi primi confirmarea rezervării și veți achita avansul minim de 20% din prețul cazării, trebuie să vă prezentaţi la cabinetul nostru pentru a achita taxa de participare.

Alte informaţii, puteţi afla sunând la: 0744985006(Dl.Adrian Florea), 0723651153(Dna Laura Florea), sau 0726107376 (Dna Gabriela Nucă).

Cu multă stimă şi urări de armonie şi sănătate,

Adrian Florea
Mare Maestru Internațional de Qigong,
Specialist în Medicină Tradiţională Chineză 
Maestru Feng Shui

Specialist în metoda ”Matricea Ngui”- Managementul Durerii

IMG_4847

No Comments Yet.

Leave a comment