ÎNCĂ UN CANTONAM,ENT DE VARĂ QITAKY-QIGONG

Am ales, pentru acest al doilea cantonament al verii 2021 perioada 28 august5 septembrie. Programul nostru îl veți afla la prezentarea în prima zi a perioadei de cantonament.

Antrenamentele se vor desfășura pe plaja din dreptul hotelului CAPITOL, din Jupiter.

La sosirea în stațiune, vom avea o întâlnire în holul hotelului CAPITOL, la ora 14.00, pentru a vă comunica datele privind organizarea cantonamentului.

Taxa de participare la programul de cantonament de 8 zile: 450 RON/pers. și poate fi achitată la sediul cabinetului nostru din str. Iuliu Barasch 12, ap.1, sector 3, sau în prima zi a sejurului, cu prilejul ședinței de informare. Pentru cei care preferă varianta transferului bancar, se poate folosi contul SC QITAKY-QIGONG SRL, la ING Bank, Agenția Unirii Coposu, IBAN: RO89INGB0000999906387438.
Aveți libertatea de a vă alege orice locație de cazare. Desigur, cei ce doresc să participe la cantonamentul nostru pot veni însoțiți de copii sau alte rude care să le faciliteze prezența la programul nostru, fără a fi obligate să plătească taxa de cantonament pentru aceste persoane.

Ultimul termen pentru înscrieri în grupul QITAKY de cantonament și plata în numerar a taxei de cantonament : 25 August, 2021, dar mai puteți fi acceptați și ulterior, pătind pe loc taxa de participare (taxa este aceeași, indiferent de numărul zilelor de participare din totalul de 8 ale acestui cantonament).

Puteți participa chiar dacă nu ați mai practicat vreodată Qigong. Ar fi o experiență frumoasă, în măsură să vă trezească interesul pentru a continua această Artă a Prelungirii Vieții.

Alte informații puteți afla sunând la: 0744985006(Dl.Adrian Florea), 0723651153(Dna Laura Florea), sau la 021 327 42 89(Cabinetul nostru medical).

 

Cu multă stimă şi urări de armonie şi sănătate,

Adrian Florea
Mare Maestru Internațional de Qigong,
Doctor
 în Medicină Naturală(WONM)

Doctor în Servicii Umanitare(WONM)

Maestru de Arte Marțiale SIFU 2
Maestru Feng Shui

Specialist în Managementul Durerii- metoda ”Matricea Ngui”-

No Comments Yet.

Leave a comment