UN NOU CURS DE INIȚIERE ÎN QIGONG (ONLINE!) – în perioada 7 -12 Martie! ANUL ACESTA VOM ÎNVINGE PANDEMIA!!!

Vă invit la un

NOU CURS DE INIȚIERE ÎN QIGONG, STILUL ȘCOLII QITAKY®,

de-a lungul a șase zile ale săptămânii 7 - 12 Martie 2022, care vă oferă șansa de a cunoaște în profunzime și într-o manieră științifică bazele unei discipline ce a depășit vârsta de 8 milenii.

DE CE AI AVEA NEVOIE DE O INIȚIERE ÎN QIGONG?

Orice om, în orice moment al istoriei umanităţii, a avut şi are nevoie de capacitatea de a fi stăpân pe sine: pe corpul, pe mintea şi pe spiritul său. Pentru asta este nevoie de însușirea unor cunoștinţe teoretice şi practice adecvate. Omul Mileniului Trei are nevoie nu numai de o evoluţie spirituală, ci şi de o adâncire a cunoașterii fenomenelor ce se petrec în jurul său ca şi în interiorul său. Cursul de iniţiere al școlii Qitaky®-Qigong îţi oferă prilejul de a înțelege științific şi logic această disciplină a "prelungirii vieții" prin lucrul conștient cu energia vitală qi (se pronunță: ci). Poţi ajunge la nivelul micilor performanţe (la care începătorii chinezi ajung în 2-3 ani) doar în şase zile!!! - câte 3 ore zilnic(între orele 18.30 - 21.30). Este un curs condensat, la care înveţi repede cum să conștientizezi și să manipulezi qi-ul, cum să-ți aplici tehnici de autoterapie şi autoechilibrare energetică în mod discret, fără să te expui celor care nu înțeleg aceste lucruri. Poți deveni mult mai independent în opiniile tale, fără a mai putea fi influențat pe cale subtilă(manipulări parapsihologice) în alegerea deciziilor tale de orice natură(economice, politice, sau de viață personală). În plus, beneficiezi de o terapie energetică intensivă - trei ore pe zi, timp de 6 zile! - putând să-ţi ameliorezi unele afecțiuni. Nu există limită de vârstă, decât la copiii care trebuie să aibă minimum 12 ani. Nu ai nevoie de echipament special, doar hainele de stradă. Totuşi, pentru a obţine efectele maxime, este bine să respecți

CÂTEVA REGULI

Încălțămintea, pe timpul orelor de curs, trebuie să fie fără toc;
în timpul orelor de curs trebuie să nu porți cercei;
în săptămâna cursului este indicat să renunți la fumat, băuturi alcoolice, alimente şi băuturi cu efect excitant: cafea, Cola, ciocolată, ceai negru etc.
este indicat ca femeile să poarte pantaloni sau fuste lungi și largi.

Taxa de participare este - la fel ca și în ultimii ani! - de 550 RON/pers, dar, elevii, studenții, pensionarii și șomerii au o taxă redusă la 480 RON/pers. Se mai adaugă o taxă de 100 RON pentru suportul de curs, doar al cei care participă prima oară.

Plata se poate efectua prin transfer bancar către SC QITAKY-QIGONG SRL, în contul deshis la ING Bank, Agenția 5516 Coposu, IBAN: RO89INGB00009999063878438.

Așa încât, înscrie-te cât mai curând, sunând la secretariatul nostru, la telefoanele: 0726 107 376(d-na Gabriela Nucă), sau 0723 651 153(d-na Laura Florea), 0744 985 006(d-l Adrian Florea), 0722 243 008(d-l Adrian Florea) și 021 327 42 89(cabinet). Sau, prin e-mail, la adresa qitaky@gmail.com.

Vă aștept,

Adrian Florea  -  Mare Maestru Internațional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment