Evenimente Nationale si Internationale

 

QITAKY-QIGONG  a devenit o școală de prestigiu, încă din octombrie 1993, când Maestrul Adrian Florea a primit Diploma de specialist în Medicină Tradițională Chineză(MTC) conferită de către Asociația China pentru MTC - o organizație patronată de Ministerul Sănătății din China. Diploma a fost acordată doar la 2 dintre cei peste 400 de participanți, din 42 de țări, la Simpozionul Internațional al practicanților de MTC din afara Chinei.

Cunoscută, la început drept Fundația Română Qitaky - Institutul Român pentru Dezvoltarea Potențialului Uman, Școala QITAKY și-a făcut simțită prezența și activitățile prin organizarea a a trei simpozioane naționale și internaționale în anii 1996, 1997 și 1998.

Anul 1999 a adus Dlui Adrian Florea și titlul de Mare Maestru de Qigong al Federației Mondiale de Qigong, cu sediul în San Francisco, SUA, prilejuit de cel de-al 3-lea Congres Mondial al Federației. Tot atunci, a fost recunoscut și consemnat stilul de Qigong fondat de Maestrul Adrian Florea cu denumirea QITAKY(actualmente, este marcă înregistrată și protejată la OSIM).

Maestrul român a fost inclus între alți 7 Mari Maeștri asiatici, devenind și membru în Comitetul Director al Federației Mondiale, precum și în Comitetul de Consilieri.

Astfel, Școala QITAKY-QIGONG - și, prin ea România! -  a fost reprezentată la aproape toate următoarele Congrese Mondiale, până în prezent ajungându-se la ediția a 21-a.

Din 2007, QITAKY-QIGONG a devenit și membru al Forumului Mondial de Qigong și Arte Marțiale de la Tokyo.DSC02639 La edițiile din 2010, 2013, 2016 și 2019, grupurile de practicanți ale școlii noastre au cucerit diplome de recunoaștere a înaltului nivel de aplicare și creativitate în domeniu, devenind una dintre cele mai respectate prezențe la toate edițiile enumerate mai sus.dsc04755

Comments are closed.