Exercitii de Qigong

Descoperiri arheologice făcute pe teritoriul Chinei au relevat că, încă de acum circa 5000 de ani, deopotrivă băștinașii săraci și cei bogați practicau exerciții de întreținere și recuperare a sănătății. Cunoștințele destul de bogate despre meridianele energetice le-au inspirat unor Maeștri diverse tehnici ce puteau fi practicate de orice persoană, indiferent de vârstă, sex sau preocupări. Pe această cale s-au dezvoltat , perpetuat și răspândit nenumărate seturi de exerciții care să cultive îndemânarea de a folosi "energia vitală"(qi) în scopul recuperării de sub efectul diverselor afecțiuni, ca și pentru creșterea rezistenței la îmbolnăviri, respectiv a longevității.

Școala QITAKY vă propune o gamă largă de astfel de exerciții - o parte, preluate de la diverși Maeștri chinezi, altele create chiar în sânul școlii de către Marele Maestru Adrian Florea. Alungați-vă prejudecățile (de pildă, principiul: dacă nu este chinez, atunci nu e bun) și încercați!

Ne găsiţi, în fiecare luni şi vineri, între orele 19.00 - 21.00, la sala de sport a Liceului de Artă ”Nicolae Tonitza” din București, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 27. Actualmente, taxa de participare este de 30 RON/pers./ședință, sau abonamentul de 200 RON/pers./lună.

Comments are closed.