27 de ANI QITAKY

Cu delicatețe și smerenie, cu bucuria și Lumina spiritului înflorit al unei Mari Familii, Școala QITAKY își aniversează 27 de ani de existență fără întrerupere!
Nu ne lăudăm singuri cu merite îndoielnice, trâmbițate zgomotos și exploziv. Ci, doar trăim în adâncul sufletelor noastre bucuria împlinirilor venite peste noi fără a ne fi încrâncenat să le agățăm cu orice preț.
Suntem fericiți pentru cei peste 40000 de pacienți care și-au căutat alinarea suferințelor fizice și emoționale și care au rămas cu gânduri frumoase despre noi - mulți dintre ei s-au ales și cu redobândirea sănătății, optimismului și puterii de a lupta pentru viața și armonia lor.
Suntem bucuroși pentru că suntem priviți cu respect și admirație de către cei mai mari Maeștri de Qigong din lume, atât în Federația Mondială de Qigong, cât și în Forumul Mondial de Qigong.
Trăim cu strălucirea realizărilor noastre, dovedindu-ne a fi una dintre cele mai dinamice și creative școli de Qigong din lume. Aducem mereu lucruri noi, care dau mai multă valoare celor create de Marii Maeștri antici și nu ne mulțumim doar cu a copia meticulos ceea ce au construit alți maeștri, alte școli din China sau de oriunde.
Respectăm toate celelalte școli și organizații de Qigong - chiar și dacă alții nu ne repectă.
Noi suntem o familie puternică prin iubire, respect, demnitate și creativitate. Și suntem puternici pentru că ne iubim și ne respectăm cu sinceritate și onestitate unii pe alții. Au rămas alături de noi doar aceia care au înțeles secretele acestei puteri.

Pentru toți acești oameni minunați și pentru toți cei ce empatizează cu ei răsună urarea:

LA MULȚI ANI QITAKY-QIGONG!!!

Adrian Florea - Mare Maestru Internațional de Qigong
- Specialist în medicină Tradițională Chineză
- Maestru Feng Shui

No Comments Yet.

Leave a comment