MAREA CELEBRARE A ÎNVIERII

Să ne rușinăm, noi oamenii, pentru că l-am ucis cu cruzime pe Fiul Celui ce ne-a plămădit și a suflat viață peste noi! Să ne smerim și să cerem veșnic iertarea! Și, abia apoi, să ne bucurăm și să prăznuim pentru dovada Lui zdrobitoare că noi oamenii nu putem ucide Dumnezeu-Universul.

Să privim cu umilință și fierbinte rugăciune minunea Învierii

– mărturie certă despre ciclurile vieții, întrerupte temporar și implacabil de clipele morții. Mai presus de orice teamă în fața morții, este bucuria Vieții ce va dura până în veșnicia Universului, definit de nesfârșitele sale transformări.

Școala QITAKY-QIGONG prețuiește și respectă toate credințele religioase care promovează iubirea de Divinitate, de Om, de Adevăr și Dreptate. Credem că Qigong = Arta Prelungirii Vieții este calea comuniunii între toți oamenii de pe cuprinsul planetei noastre, cultivând fără discriminare principiile valorilor autentice culturale, religioase, precum și mijloacele de întreținere și recuperare a sănătății prin restabilirea armoniei trinității Cer-Om-Pământ.

De aceea, considerăm sărbătoarea ortodoxă a Învierii Mântuitorului un prilej de a ne exprima aceste sentimente dincolo de granițele filozofiei creștine, către toți cei peste care Creatorul Suprem a suflat viață.

De-a lungul celor 32 de ani de existență, Școala QITAKY-QIGONG a primit, cu brațele deschise și aceeași căldură sufletească practicanți aparținând oricărei etnii și confesiuni religioase, plecând de la adevărul de necontestat: toți suntem monumente uluitoare ale aceleiași Creații, ale aceluiași Mare Creator – Universul.

Și, astfel, a crescut grădina noastră cu suflete frumoase, purtând fără excepție mesajul nostru de iubire, compasiune, întrajutorare și înflorire a sănătății.

Alături de credincioasa sa soție, Maestrul Adrian Florea

vă urează

PACE ȘI LUMINĂ ÎN SUFLETE!

HRISTOS A ÎNVIAT!

...chiar dacă EL nu a murit niciodată!

No Comments Yet.

Leave a comment