QITAKY-QIGONG TE AJUTĂ SĂ TE BUCURI MAI MULT DE CRĂCIUN: CURS DE INIŢIERE ÎN QIG0NG ÎN PERIOADA 13-18 DECEMBRIE!

Tot mai mulţi sunt aceia care cad victime necruţătorului sistem după care se ghidează societatea umană a mileniului trei. Munca istovitoare, teama pierderii locului de muncă, teama de şefi, teama față de noi legi împovărătoare, stresul relaţional şi chiar familial fac din majoritatea celor ce trăiesc din plin "beneficiile" modernităţii nişte ţinte sigure ale clacării sistemului nervos şi ale bolilor din ce în ce mai complicate şi mai ucigătoare.

Pandemia este cel mai relevant exemplu dintre fenomenele la nivel global în privința factorilor generatori de îmbolnăviri și chiar decese. Atât e mult-dorita ”muncă de acasă” a devenit un efort tot mai greu de depășit și osursă de distrugere gravă a sănătății fizice și mintale. Limitarea drastică a libertăților sociale firești, distanțarea forțată între membrii societății civile, sancționarea unor gesturi din arsenalul uman natural(îmbrățișările, salutul mână-în-mână, oferirea directă și caldă de cadouri celor dragi, distracțiile în grupuri mari, participarea la evenimente culturale sau sportive etc.), creșterea masivă a ratei șomajului, direct proporțional cu pauperizarea, supunerea la o permanentă presiune mediatică de înfricoșare a populației sunt tot atâtea motive pentru un număr îngrijorător de oameni pentru a cădea pradă tulbuărilor psihice, pentru creșterea exponențială a reacțiilor violente la stres, pentru scăderea imunității și expunerea la mult mai multe surse patogene decât ar fi normal.

Puţini sunt aceia care ştiu şi chiar pun în aplicare metodele de detașare de efectele stresurilor, adesea invocând lipsa de timp sau de răbdare.

Iată, că această artă milenară a Extremului Orient vă poate veni în ajutor cu un arsenal surprinzător de simplu, de eficient și fără a răpi mult din timpul neesar pentru viața mondenă a acestui secol. Dacă patronii, sau managerii marilor companii ar apela la soluţia unei minime instruiri şi ar controla cu stricteţe punerea în practică a tehnicilor de bază pe care le oferă şcoala noastră - QITAKY®-QIGONG - cu siguranţă că eficienţa angajaţilor ar creşte semnificativ. La fel, ar creşte profiturile companiilor, în detrimentul cheltuielilor cu concediile medicale sau cu instruirea profesională a noilor angajaţi care trebuie să-i înlocuiască pe cei "uzaţi" prea repede.

Vă invit, aşadar, la o nouă ediţie a cursului de iniţiere în Qitaky®-Qigong.

Prin urmare, vă invit să vă inţiaţi, de-a lungul a șase zile ale săptămânii 13 - 18 Decembrie 2021- Un curs care vă oferă șansa de a cunoaște în profunzime și într-o manieră științifică bazele unei discipline ce a depășit vârsta de 8 milenii.

ATENŢIONARE
Multă lume vorbeşte despre Qigong cu nonşalanţa unor super-docţi în materie. Aud adesea din gurile unora - care nu mă cunosc (adică, nu ştiu cu ce mă ocup), dar care ar vrea să-mi dea lecţii - răzbătând filosofii, exemplificări, citate şi aforisme, care ar putea lăsa cu gura căscată pe orice novice. Dar, vai!, atunci când trebuie să arate ceva concret, pe viu, credibil pentru oricare muritor... se pierd iarăşi în demonstraţii teoretice, invocând pe alţi Mari Maeştri pe care i-au văzut, cu care au stat la taclale şi pe care, eventual, i-au și... ajutat să promoveze. Unii dintre aceşti teoreticieni căzuţi pe redutele practicii, în inconştienţa şi nemăsuratul lor orgoliu, au chiar curajul (sau, TUPEUL??!!) de a-şi deschide şcoli şi cabinete de terapii. Aceştia sunt cei care îi învaţă pe naivii lor discipoli să aspire la performanţe pe care ei înşişi nu le-au atins niciodată. Tot ei sunt aceia care-şi înspăimântă pacienţii creduli cu diagnostice fantasmagorice și înfricoșătoare, fără să aibă habar de noţiuni elementare de anatomie, fiziologie şi patologie medicală. Copiază cu sârg reţetele gândite de Maeştrii veritabili, atribuindu-şi-le(adică: plagiind!), fără să le adapteze fiecărui caz în parte. Cheltuie bani grei pentru a-şi face publicitate, cu orice preţ, afişându-se pe la televiziuni doritoare de câştiguri fără scrupule cu câţiva fericiţi "vindecaţi". Dar, ocolind cu grijă toate cazurile nereuşite (mult mai numeroase decât cele câteva îndoielnice victorii).

Este foarte greu, pentru cineva care ar dori să înceapă să se instruiască într-un domeniu precum Qigong-ul, să aleagă şcoala cea mai reală şi Maestrul cel veritabil. Dar, nu este imposibil! Chiar dacă, uneori, internetul este o capcană, rămâne un instrument de informare bogat. Căutaţi informaţiile despre o şcoală de Qigong nu doar în site-ul acesteia şi link-urile oferite acolo. Ci, interesaţi-vă pe site-urile adevăratelor organizaţii şi forumuri de specialitate. Vedeţi unde şi în ce fel este pomenită şcoala aleasă şi Maestrul care o conduce. Vedeţi acolo dacă istoricul şi performanţele pretinse sunt validate, recunoscute la nivelele cele mai credibile internaţionale. Multe şcoli şi mulţi falşi Maeştri îşi atribuie nenumărate titluri şi diplome. Adesea, acele diplome nu sunt decât nişte certificate de confirmare a participării la diverse conferinţe, congrese sau seminarii internaţionale şi nicidecum nişte diplome de recunoaştere a calităţilor şi/sau a performanţelor dovedite. Alteori, ele sunt eliberate cu larghețe - dar, nu pe gratis! - de către persoane care nu au nici o autoritate în domeniu. În 31 de ani de existență, școala noastră nu a plătit nici un ban pentru a-și face reclamă! Am mizat întotdeauna, pe faptul că aceia care ne-au cunoscut au spus mai departe și altora. Este, adesea, cea mai sinceră și corectă reclamă!

ALTĂ ATENȚIONARE!!!
Dacă, totuşi, vrei să înveţi Qigong, fără teama că ai putea nimeri în mijlocul unor ageamii, îţi pot spune că ai şansa de a alege între câteva şcoli veritabile din România. Nu mi-am propus să fac reclamă altor şcoli din ţara noastră, pe care le respect; dar etica de Maestru mă împinge să-ţi spun că ele există şi că nu voi afirma niciodată că sunt mai slabe, că liderii lor sunt nepricepuţi şi că şcoala mea este cea mai bună dintre toate. Îmi place să cred că oricare dintre ele te poate duce pe un drum corect. Îmi place să cred că liderii acestor școli gândesc și se adresează lumii în același fel ca și mine... Pot, doar, să-ţi spun că în şcoala QITAKY® nu vei găsi dezamăgire, escrocherie sau calitate îndoielnică. Este suficient să cauţi pe site-ul Federaţiei Mondiale de Qigong (www.eastwestqi.com/wqf/wqf.html) şi vei găsi, încă din 1999, numele Maestrului Adrian Florea în câteva ipostaze: membru în Board of Directors, membru în Advisory Comittee Chair, membru în grupul International Sponsorship, creator al stilului de Qigong cu numele de QITAKY®, vicepreşedintele a cinci din totalul de optsprezece Congrese Mondiale. Membru de marcă al Forumului Mondial de Qigong, patronat de All Japan Shaolin Temples, Tokyo și director onorific pe perioada 2016-2019(caută afișul Forumului Mondial din 21-23 septembrie 2016 la http://www.qigong-forum.com/en/forum/en/index.html. În 2019, l-a distins pe românul Adrian Florea cu:

Diploma ”Cel mai bun Mare Maestruu Internațional de Qigong”

Diploma pentru Contribuţii la Sănătatea Omenirii,

în vreme ce Organizația Mondială pentru Medicină Naturală i-a acordat și:

Diploma de Doctor de Medicină Naturală(WONM),

Diploma de Doctor în Servicii Umanitare(WONM)

De asemena, Asociaţia Nord Americană de Arte Marţiale și Longevitate prin Qigong i-a conferit și Diploma de ”Sifu 2”(Mare Maestru) în Qigong și Arte Marţiale).

Toate acestea, alături de toţi discipolii mei fideli, care m-au însoţit peste tot şi fără de care nu aş fi realizat mai nimic.

Atunci, nu-ţi mai rămâne decât să știi...

...DE CE AI AVEA NEVOIE DE O INIȚIERE ÎN QIGONG?

Orice om, în orice moment al istoriei umanităţii, a avut şi are nevoie de capacitatea de a fi stăpân pe sine: pe corpul, pe mintea şi pe spiritul său. Pentru asta este nevoie de însușirea unor cunoștinţe teoretice şi practice adecvate. Omul Mileniului Trei are nevoie nu numai de o evoluţie spirituală, ci şi de o adâncire a cunoașterii fenomenelor ce se petrec în jurul său ca şi în interiorul său. Cursul de iniţiere al școlii Qitaky®-Qigong îţi oferă prilejul de a înțelege științific şi logic această disciplină a "prelungirii vieții" prin lucrul conștient cu energia vitală(qi - se pronunță: ci). Poţi ajunge la nivelul micilor performanţe (la care începătorii chinezi ajung în 2-3 ani) doar în şase zile!!! - câte 3 ore zilnic(între orele 18.30 - 21.30). Este un curs condensat, la care înveţi repede cum să conștientizezi și să manipulezi qi-ul, cum să-ți aplici tehnici de autoterapie şi autoechilibrare energetică, fără să te expui celor care nu înțeleg aceste lucruri. Poți deveni mult mai independent în opiniile tale, fără a mai putea fi influențat pe cale subtilă(manipulări parapsihologice) în alegerea deciziilor tale de orice natură(economice, politice, sau de viață personală). În plus, beneficiezi de o terapie energetică intensivă - trei ore pe zi, timp de 6 zile! - putând să-ţi ameliorezi unele afecțiuni.

Programul de desfăşurare a cursului:

Luni până Vinmeri ………………….18.30 - 21.30

Sâmbătă ……………………………….9.30 - 12.30

Nu există limită de vârstă, decât la copiii care trebuie să aibă minimum 12 ani. Nu ai nevoie de echipament special, doar hainele de stradă. Totuşi, pentru a obţine efectele maxime, este bine să respecți.

Se întâmplă un lucru interesant. Creștinii sunt răspândiți aproape pretutindeni în lume - cu o densitate mai mare, sau mai mică - și toți au gânduri frumoase privitoare la una din cele mai mari sărbători: cea a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos : CRĂCIUNUL. Există mulți habotnici care respectă cu sfințenie postul de 40 de zile dinaintea sărbătorii. Spiritul pios al fiecărui creștin dedicat se însumează cu al celorlalți, dând o rezultantă uriașă ce se manifestă subtil, dar puternic, în mediu. Mai sunt și destui creștini care nu se dedică strict preceptelor religiei, ignorând alimentația de post. Și, totuși, aceștia creează o masă imensă a celor care gândesc cu bucurie și nerăbdare la praznicul Crăciunului, la darurile pe care le vor primi, sau le vor face celor dragi, la distracțiile din zilele vacanței aferente sărbătorii. Și aceștia devin o "armată" puternică a gândurilor pozitive, optimiste și chiar filantropice.

Dacă vom însuma rezultanta habotnicilor cu aceea a non-habotnicilor vom vedea că, în această minunată perioadă a Postului Crăciunului, planeta noastră este dominată de o imensitate de energii purtătoare de informații pline de optimism, iubire, filantropie, toleranță, iertare și împăcare. În plus, să nu uităm ce bucurie imensă şi cât entuziasm se nasc în sufletele celor mai prolifici producători de ornamente şi obiecte specifice sărbătorii Naşterii Mântuitorului: chinezii. Ei cresc cu peste un miliard numărul celor care se gândesc cu optimism şi la marea sărbătoare creştină. Chiar dacă foarte puţini dintre ei sunt creştini...

Nu trebuie decât să știm să ne folosim, cu înțelepciune și credință, de acest Mare Dar Divin și să ne adâncim în cunoașterea minunatei "arte a gestionării energiei vitale Qi" ce poartă în miezul său sâmburele comun al tuturor religiilor de pe Pământ.

Acestea sunt motivele pentru care vă invit din tot sufletul meu de creștin, dar şi de Maestru, la noul curs de inițiere în Qigong din săptămâna  13 - 18 Decembrie, 2021.

CÂTEVA REGULI

- încălțămintea, pe timpul orelor de curs, trebuie să fie fără toc( de fapt, fiind acasă, poți sta și desculț);
- în timpul orelor de curs trebuie să nu porți cercei;
-în săptămâna cursului este indicat să renunți la fumat, băuturi alcoolice, alimente şi băuturi cu efect excitant: cafea, Cola, ciocolată, ceai negru etc.
- este indicat ca femeile să poarte pantaloni sau fuste lungi și largi.

Taxa de participare este - la fel ca și în ultimii ani! - de 550 RON/pers, dar, elevii, studenții, pensionarii și șomerii au o taxă redusă la 480 RON/pers. Plata taxei se poate efectua în direct la sediul cabinetului nostru din str. Iuliu Barasch 12, ap.1, interfon 1, sector 3, precum și online, prin transfer bancar, în contul SC QITAKY-QIGONG SRL deschis la ING Bank, Agenția 5516 Unirii-Coposu, IBAN. RO89INGB 0000 9999 0638 7438. Trimite copia după tranzacția plății pe adresa qitaky@gmail.com. De asemena, trimite-ne un e-mail cu numele, numărul de telefon și adresa ta de e-mail.

Vom comunica prin aplicația ZOOM.

Așa încât, înscrie-te cât mai curând, sunând la secretariatul nostru, la telefoanele 0723 651 153(d-na Laura Florea), 0744 985 006(d-l Adrian Florea), sau 0722 243 008(d-l Adrian Florea) , sau prin e-mail. qitaky@gmail.com_

Vă aștept.

Adrian Florea - Mare Maestru Internaţional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment