DA! CEL MAI INTERESANT STAGIU DIN ISTORIA ŞCOLII QITAKY SE REPETĂ ÎN AUGUST

Da, dragii noştri prieteni şi simpatizanţi!

Suntem gata să reîncepem unul dintre cele mai interesante stagii de exerciţii de Qigong din cei 21 ani de când existăm.

Ştiţi, dragi prieteni - aceia dintre voi care nu au mai participat vreodată la un stagiu - câte lucruri minunate au învăţat toţi cei ce au înţeles că un concediu adevărat nu este o simplă plimbare, sau lâncezeală la Soare? Conceptul modern de "concediu", cu mare succes în tot Occidentul, este acela al concediului activ-tematic. Iar aceia care au perceput corect acest principiu sănătos - şi ni s-au alăturat - s-au întors de fiecare dată acasă cu un bagaj mult mai bogat decât veniseră: cunoştinţe inedite despre întreţinerea sănătăţii, despre creşterea performanţelor profesionale şi fizice, despre încetinirea proceselui de îmbătrânire şi longevitate, despre lupta pentru a preveni şi trata cancerul şi multe altele.

Acum, aveţi ocazia de a afla ce puteţi face pentru a supravieţui acestor vremuri dificile. Radiaţiile solare extrem de agresive, modificarea polarităţii magnetice a Pământului, reducerea stratului de ozon al atmosferei, încălzirea globală, intrarea sistemului solar în centura fotonică a Căii Lactee, sursele de hrană modificată genetic... Tot atâtea motive de îngrijorare pentru noi şi, mai ales, pentru copiii noştri.

Oare, nu ar fi mai important pentru oricine să înveţe ce să facă pentru a ieşi victorios din această mare provocare, decât să ne petrecem timpul liber doar cu grătare, mici şi bere, cocktailuri ameţitoare şi snobisme inutile?!  Oare n-ar fi mai bine să vă alocaţi zile de concediu pentru a combina glorios odihna şi relaxarea cu dobândirea înţelepciunii care vă aduce adevărata bucurie de a trăi?!

Cei care au trăit marea experiență a stagiului de la începutul lunii iulie sunt, în mare parte, dornici să revină. Puțini dintre cei care nu au mai fost la stagiile QITAKY® au crezut că vor afla atâtea lucruri inedite; puțini au crezut că putem să alungăm norii de deasupra noastră sau, chiar să oprim ploaia. Acum s-au convins și au înțeles și explicația științifică a fenomenului.

Voi decideţi! Ne găsiţi pe plaja mare Jupiter în fiecare zi, în perioada 27 august - 4 septembrie, precum și la hotelul DELTA din stațiune.  Programul nostru îl aflaţi chiar de aici.

Alte informaţii puteţi afla sunând la: 0726725035, sau 0726107376.

Cu multă stimă şi urări de armonie şi sănătate,

Adrian Florea  -  Mare Maestru de Qigong, Specialist în Medicină Tradiţională Chineză  (tel. 0722 243 008)

No Comments Yet.

Leave a comment